Извънредни новини

УЕФА души здраво Русия за допинг

УЕФА души здраво Русия за допинг

Зверски допинг контрол чака руските национали на европейското. Това заяви шефът на отдела в УЕФА за борба със забранените средства Марк Вуямоз. "Ние сме наясно с проблемите на Русия в това отношение. В последно време това бе тема номер едно в цял свят. Ще им отделим специално внимание. Поддържаме непрестанен контакт с антидопинговата агенция на Великобритания и получаваме необходимата информация от тях", призна Вуямоз. Той разкри още, че всички селекции на турнира ще бъдат подложени на сериозни тестове.

"След всеки мач ще взимаме проби на двама футболисти от отбор. При нужда, можем да увеличим бройката, защото нямаме ограничения. Освен това готвим и изненадващи проверки между срещите. Ще дебнем играчите на тренировки, както и в хотелите, в които са отседнали", закани се ловецът на измамници. Междувременно руският национал Артур Юсупов се намери в изключително конфузна ситуация. Халфът на "Зенит" бе повикан на пожар от селекционера Леонид Слуцкий, за да заеме мястото на контузилия се Игор Денисов.

Просто Юсупов се оказа на почивка в Монако, където преди три дни руснаците играха приятелски мач. Той обаче не бил подготвен за повиквателната и се присъединил към лагера без бутонки. За щастие натурализираният наскоро немец Роман Нойщедтер спасил положението като дал един от своите чифтове.



Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе