Извънредни новини

ЦСКА намери цаката на Гонзо

ЦСКА намери цаката на Гонзо

Това са им последните победи, отвърна треньорът

ЦСКА най-после победи "Черно море" на Георги Иванов. "Червените" удариха 2:0 варненци след два бързи гола преди почивката. Заслугата беше на Емил Гъргоров, който изведе с хитри пасове Иван Стоянов и Ивайло Чочев. "Армейците" обаче загубиха титуляр за гостуването в Разград. Фо-Поре беше изгонен с втори жълт картон. Предвид тъпите му изяви на терена е спорно дали ще липсва толкова много срещу шампиона.

Най-спорната ситуация беше в пеналта на ЦСКА, когато Коконов излезе сам срещу Райс Мболи, тръгна да го лъже и падна. Съдията Георги Димитров видя симулация. Гонзо обаче изригна: "Чиста дузпа и червен картон за Мболи. Бяха 6 съдии, но и 12 да са, няма смисъл, ако са некадърни", изригна Георги Иванов. По повод серията на ЦСКА срещу бившия му и бъдещ отбор "Левски" той изригна: "На ЦСКА това ще са им последните победи". Гонзо беше видимо ядосан от феновете зад скамейката, които не спряха да го ругаят.

Босът на "червените" Сашо Томов, който навърши 60 години, коментира забавените заплати в тима. "Имаме точен план. Никакво напрежение няма, имаше много откровен разговор, какво ще получат, докато са в отпуска, докато се върнат, всичко е изчистено", каза той и се похвали за ЧРД: "Има голяма промяна в настроенията на феновете. Разбира се, че съм трогнат, особено когато скандираха всички. Днес имам над 1000 позвънявания, това задължава".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе