Извънредни новини

Стойчо готви пробив в Европа до 3 години

Стойчо готви пробив в Европа до 3 години

Не искам да заблуждавам феновете с титли и Европа, обяви треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов. "Ние сме в начален стадий на нещо, което искаме да изградим. Искаме да направим ЦСКА страшилище у нас и Европа, нужно е време. Поставили сме си за цел това да стане от 3 до 5 години. Трябва ни стадион, база, финансова стабилност и кадри. В момента нямаме нищо от този списък. Не трябва да се вкарва психоза, че видите ли, задължително трябва да спечелим нещо. Стъпили сме здраво на земята", каза още Младенов пред NEWS7.

"Почнахме с трима футболисти, но успяхме да се обединим около емблемата. В момента имам доста варианти, което е лукс. Сега имам скамейка, от която всеки може да влезе във всеки момент", похвали отбора си треньорът.

Той обаче призна, че във вечното дерби трябва да се показва по-качествен футбол и от двата отбора. "Като футболни достойнства - дербито наистина може би загуби блясъка си. Вижте националния отбор - той е мерило. Назад в годините той бе изграден от играчи на ЦСКА и "Левски". Сега е един Емил Гъргоров и нататък се затруднявам с изброяването", завърши Стойчо.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе