Извънредни новини

Спазариха Диара под носа на "Левски"

Спазариха Диара под носа на

Стойчо зарадва "сините" с 2 дни почивка в частта

Ламин Диара ще се размине почти сигурно с трансфер в "Левски". Нападателят уж бе дал дума на "сините", че е готов да рита за тях и за по-малка заплата, но се оказа, че има и други намерения. Сенегалецът, който направи име като футболист на "Партизан" (Белград), се е разбрал с "Гьозтепе". Остава само тимът от турската Първа лига да се договори в понеделник с настоящия му клуб "Анталияспор". Така за пореден път от "Левски" ще търсят друг вариант. Такъв се очертава Анте Рукавина. Хърватинът търси шанс за спасение на кариерата си, след като изпадна в девета глуха във "Виборг". "Сините" трябва да се разберат за него с "Динамо" (Загреб), който все още държи правата му.

Иначе треньорът Стойчо Стоев зарадва играчите след победата над "Поли" (Тимишоара) като ги награди с 2 дни почивка. Доста от играчите обаче се отправиха към плажа, където вместо да се къпят, тренираха за подобряване на кондицията си.

"Литекс" решиха да копират "Левски" и връчиха на БФС споразумение за съд. "Оранжевите" искат да ходят до Лозана, за да се опитат да се върнат в "А" група. Нищо, че според запознати това няма как да стане, след като правилата на ФИФА са железни и подкрепят изцяло Наредбата на футболната ни централа.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе