Извънредни новини

Смешна дузпа, изрева "Аякс"

Смешна дузпа, изрева

Амстердам. "Беше смешно да се отсъди такава дузпа", изрева треньорът на "Аякс" Франк де Бур след 1:1 с Милан от група "Н" на Шампионската лига. "Тя ни струваше две точки тази вечер", добави бившият холандски национал.

Домакините от Амстердам поведоха с гол на Дансвил в 90-ата минута с глава след центриране от корнер. В 4-ата минута на продължението шведският съдия Йонас Ериксон посочи бялата точка за нарушение срещу Марио Балотели. На повторението се видя, че по-скоро имаше фаул на нападателя, отколкото дузпа. Зад топката застана именно Балотели, който не сбърка. "Винаги има моменти на контакт, но Ван дер Хоорн го пусна в правилния момент. Мога да живея и с точката, въпреки че дузпата беше много разочароваща", каза още Де Бур.

"Липсваше ни качество. Особено в защита. Може би не заслужавахме този резултат, но накрая имахме късмет да изравним", заяви треньорът на гостите Масимилиано Алегри.

Заключителните 5 минути от мачовете на "росонерите" вече се наричат "Зона Милан" от медиите в Италия. Тимът на Масимилиано Алегри не спира да бележи в края на двубоите си. Седем от 9-те гола в последните си 6 двубоя, футболистите от "Милан" са вкарали след 85-ата минута.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе