Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Технологии

Скейтборд и раница в едно

Скейтборд и раница в едно

Ново иновативно устройство скоро ще залее световния пазар. Това е Movpak, която набира все повече популярност сред младежите, запалени по скайта.

Американска фирма е създателката на иновативната раница, която с едно докосване се превръща в скейтборд, или както те го наричат - лонгборд.
Когато е сгънато устройството, може лесно да се носи на гръб под формата на раница. Когато се разгъне пък, то се превръща в електрически лонгборд, който се управлява изключително лесно и може лесно да минава през задръстванията.

Освен това Movpak може да развие скорост до 20 мили в час, а разполага и с безжично дистанционно управление. Сред предимствата му е и възможността да зареждаме другите си устройства в него, при това - в движение. То е екологично, стилно и удобно.

Като се имат предвид всичките му предимства, не е изненадващо, че Movpak постигна огромен успех в Indiegogo.com, където проектът вече е набрал над 169 000 долара от 252 души, при целева сума от 50 000 долара. До края на кампанията остават още 15 дни.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе