Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Ще се ожени ли Хари

Ще се ожени ли Хари

След като принц Уилям се ожени през 2011 г., всички класации за най-желани ергени оглавява неговият брат Хари. Дамите из различните краища на света въздишат по него, а от тази седмица всички се чудят едно - дали той ще се ожени. Защото британските медии гръмнаха с новината, че по-малкият син на Даяна възнамерявал да мине под венчило с приятелката си Кресида Бонас догодина, цитирайки техни приятели. Принцовете имат много тесен дружески кръг, в който съществува договореност личната информация да не се разгласява. Затова публикациите, в които изданията се позовават на източници, близки до принцовете, обикновено не се потвърждават.

Хари неотдавна бе заявил, че вижда 24-годишната Кресида, с която се среща от 3 години, като бъдещата си спътница в живота. Медиите във Великобритания писаха обаче, че Кресида засега не е готова да бъде съпруга на принца, тъй като повече я интересува собствената й кариера. Семейството на Кресида има преки родствени връзки с краля на Великобритания Едуард Седми. Майката й е 66-годишната лейди Керзон, произхождаща от много богата фамилия, а баща й е бизнесменът Джефри Бонас. Така че 24-годишната Кресида е богата наследница, модел и личност, позната в хайлайфа. Тя е най-добра приятелка с принцеса Юджийн, братовчедката на Хари. Всъщност тя ги запознава през май 2012-а.

Кейт Мидълтън обаче има сериозно основание да се противопоставя на евентуална сватба с Кресида, пише британският "Телеграф". Херцогинята, която роди третия престолонаследник на британския трон, не била ентусиазирана от връзката на Хари с Кресида Бонас, предполага изданието. Причината всъщност не е самата тя, а нейната полусестра Изабела Калтроп - някогашна неосъществена любов на принц Уилям. Кресида и Изабела са неразделни, където ходи едната, там е и другата. Калтроп се омъжи за Сам Брансън, но това съвсем не е успокоява Кейт. Тя и Уилям се разделиха временно през 2007 г., след като принцът си падна по Изабела, а после и по актриса. Но след тези авантюри той се върна при Кейт.

Журналистите на Острова съобщиха още през пролетта, че Хари се готви да отправи предложение на Кресида, която е възпитаничка на Консерваторията за музика и танц "Тринити/Лабан". Но веднага след това долетяха и слухове, че Кресида се е поуплашила от тази възможност. Хари обаче не се отказва от страстта си и дори я ухажва още по-силно. Това лято я заведе на романтично сафари в Африка, където брат му Уилям предложил брак на Кейт през 2010 г.

"Няма начин Кейт да е възторжена от връзката на Хари с Кресида. Тя надали би приела полусестра й Изабела в салоните си. Още по-малко пък би допуснала Уилям да общува отблизо с нея след някогашния им флирт. Отношението към Изабела беше ясно показано на кралската сватба", разкрива източник пред "Телеграф". Въпросната госпожица е била поканена на церемонията в Уестминстърското абатство през 2011 г., но не получи достъп до нито едно от двете официални тържества.
Кресида и Хари споделят много общи интереси. Единият е спортът. Вероятната бъдеща принцеса е запалена атлетка. Тя дори спечели спортна стипендия за колежа Prior Park, но учи танци в университета в Лийдс. Тенисът също й е страст. Тя си пада и по актьорството. Играе Дездемона в университетската постановка "Отело". Критик обаче определи изграждането на образа като игриво, почти детинско и объркано, което убедило публиката, че тя не заслужава ролята. Друг критик я защити с думите "силно изпълнение". Кресида пее прекрасно. На сватбата на Изабела тя е поздравила двойката с любовна песен пред всички гости. Но най-много от всичко двамата си приличат по слабостта им по купонясването. Кресида е луда по рома и според източници го пие на екс.

С Кейт Мидълтън обаче си приличат само по едно - и двете имат навика да носят любимите си дрехи по много пъти. Естествено, Кресида има завидна колекция с дизайнерски рокли, в които се кипри за специални случаи, но ежедневното й облекло е далеч от това на херцогинята на Кеймбридж. Кейт не слезе от високите обувки, дори докато беше бременна. Всяка жена във Великобритания знае нейните любими токчета в телесен цвят марка L.K. Bennett. Докато Кресида носи най-вече маратонки. Тя е забелязвана много често с ретро ластички за коса, които Кари Брадшоу заклейми в прочутия сериал "Сексът и градът". Те излязоха от мода преди 15 години, но ако някои може да ги върне отново в обръщение, е именно Кресида.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе