Извънредни новини

Сексбомба омаяла Бекали за Реге

Сексбомба омаяла Бекали за Реге

Лауренциу Регенкампф се оказа мъж под чехъл. Всъщност сексбомбата Ана-Мария Продан, която е негова съпруга, му е наредила да си събира багажа от Ловеч и да ходи в "Стяуа". Преди това красавицата е издействала супер договор на мъжа си в "Стяуа". Ана-Мария се е възползвала от прелестите си и е завъртяла главата на президента на румънците Джиджи Бекали, пише "Sporta". Ексцентричният бос на "стелистите" веднага се е съгласил да плаща купища пари на Регенкампф всеки месец. Реге ще се разписва под сумата от 70 000 евро на месец в Букурещ. Освен това съпругата му, която му е и агент е договорила солидни бонуси при титла и Купа на Румъния. Сега част от заплатата на Регенкампф ще отива директно за погасяване на неустойка от около 1 млн. лева, която трябва да се изплати на "Литекс".

Самият треньор потвърди с половин уста новината. "Липсваше ми семейството, затова се върнах в Румъния. Обичам "Стяуа", това е моят дом и затова ще работя тук и ще давам всичко от себе си всеки ден. Искам да сме шампиони", сподели Реге при представянето си.

"Стяуа" обаче няма да спре да взима хора от Ловеч. В местната преса твърдят, че Регенкампф възнамерява да отмъкне голямата звезда на "Литекс" Данило Асприля. Според "Фанатик", босът Джиджи Бекали е готов да плати каквато и да е исканата сума за подписа му. Цената на нападателя е 1.5 млн. евро, твърдят още в Румъния.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе