Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Подарена дузпа даде 3 т. на Реал Мадрид срещу новака Елче

Подарена дузпа даде 3 т. на Реал Мадрид срещу новака Елче

Мадрид. Дузпа в последната секунда донесе победата на Реал Мадрид в гостуването на новака Елче в среща от 6-ия кръг на Примера дивисион.

Кристиано Роналдо се превърна в герой с двете си попадения. Гостите обаче трябва да благодарят и на рефера за ценните три точки.

Реал изигра доста слаба първа част, в която головите положения пред вратата на домакините бяха твърде малко.

След почивката обаче мадридчани стигнаха до преднина. В 51-ата минута Роналдо откри резултата след страхотен удар от фаул.

Новаците от Елче обаче нямаха намерение да се примиряват. Те се вдигнаха на щурм, който беше възнаграден с попадение в последната минута на редовното време.

Тогава Ричмънд Боакие с глава прониза Диего Лопес след перфектно центриране отляво и хвърли в екстаз агитката. Радостта им обаче трая твърде малко.

В последните секунди реферът смълча стадиона с твърде спорна дузпа за Реал. Тя беше дадена за нарушение срещу Пепе на Карлос Санчес.

Повторенията обаче показаха, че и двамата играчи се дърпат здраво в наказателното поле, като нарушение можеше да има и на Пепе.

реферът обаче предпочете да даде дузпа, при изпълнението на която Кристиано Роналдо не трепна и донесе важните три точки за Реал в борбата за титлата.

Мадридчани са с 16 точки от 18 възможни, като изостават от големите си врагове Барселона и Атлетико Мадрид, които към този момент са с пълен актив.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе