Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Свят

Миграцията е на ръба да разруши Европа

Миграцията е на ръба да разруши Европа

Няколко хилядолетия бяха необходими за изграждането на европейската цивилизация, но нейното предстоящо унищожение ще бъде дело на само няколко години, извършено от безотговорни, непатриотични и заблудени политически кадри, начело с германския канцлер Ангела Меркел.

Представяйки вандализма си като състрадание и тяхното малодушие като морално превъзходство, тези лидери създадоха толкова дълбока миграционна криза, че самото съществуване на нашата европейска култура и наследство са под смъртна заплаха. Трагичният парадокс на пристрастеност към свободата на движение и премахването на националната идентичност е, че Европа в известен смисъл вероятно ще престане да съществува този век. Успоредно с ускоряването на социалната революция традиционните ценности на демокрация, свобода и солидарност ще бъдат заместени от конфликт, сектантство, потисничество и нетолерантност.

Нарастващо ислямизирана, варварска и осиромашала, Европа ще се превърне в неразличима от големи части на Северна Африка и Близкия изток. Дори изумително високите нива на масова миграция през последните две десетилетия сега са незначителни спрямо колосалния потоп на новопристигналите, който настъпи от началото на лятото, когато Меркел направи печално лекомисления залог, че Германия би приветствала всеки, който твърди, че е бежанец. Тя може би си мисли, че политиката на отворени врати ще осигури противоположност на германския безобразен рекорд на агресия след 1860 г., но в действителност с разкъсването на социалната тъкан на Европа тя направи добавка към дългия каталог на тевтонските престъпления.

Благодарение най-вече на нея толкова много африканци, азиатци и близкоизточни мигранти прииждат към бреговете ни. Само през октомври рекордните 218 000 души прекосиха Средиземно море, което е повече, отколкото през цялата 2014 г. Абсурдното е, че някои столични елитаристи се оплакват, че Великобритания не успяла да се присъедини към това разместване на демографските пластове, тъй като нашето правителство каза, че ние ще приемем само 20 000 бежанци от Сирия през следващите пет години.

Това пренебрегва факта от решаващо значение, че сегашният темп на имиграция е официално повече от 630 000 на година, като повечето от новите заселници са от страни извън ЕС. Колко още се очаква да вземат Великобритания и Европа?

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе