Извънредни новини

Македонците ни се точат с пушки в ръка

Македонците ни се точат с пушки в ръка

Готови сме на всичко за победа, заканват се комшиите

С пушки в ръка и жестока стрелба загряха македонските национали за днешния мач с България. За щастие всичко бе просто игра на пейнтбол, с който Горан Пандев и компания тушираха напрежението преди битката с "лъвовете". От лагера на комшиите се похвалиха, че никога преди не са имали толкова добра атмосфера в съблекалнята. По традиция там се водят мениджърски войни заради повиквателните. Селекционерът на "червено-жълтите" Игор Ангеловски се закани на Ивайло Петев и компания и отсече, че неговите момчета са готови на всичко за победа. "Уважаваме българите, но само до първия съдийски сигнал. След старта на мача само успехът ще бъде в главите ни. Вижда се, че става дума за добър отбор. Все пак успяха да победят Португалия, но ние ще направим всичко нужно, за да триумфираме", люти се 39-годишният спец и продължи с уверените си слова: "Резултатът е на първо място, въпреки че това е приятелска среща. Всеки треньор, който казва, че това не е важно, значи си търси оправдание. Ще бъдем максимално борбени и агресивни. Няма отбор без слаби страни". Македония посреща България тази вечер от 20,00 ч на стадион "Филип II Македонски". Съседите са пределно мотивирани за добър резултат. Селекцията на Игор Ангеловски отстъпи с 0:1 срещу Словения на 23 март в приятелски мач и изгаря от желание да се докаже пред домашна публика.

Пандев моли за подкрепа в нета

Националите на Македония прибягнаха до нестандартни мерки, с които да мобилизират привържениците си. Голямата звезда на комшиите Горан Пандев призовава местните фенове да дерат гърла за него и съотборниците му с видео във "Фейсбук". "Вашата подкрепа ни дава мотивация за успех. Елате на стадиона и нека заедно да го постигнем!", надъхва се голаджията в клипчето, качено в официалната страница на националния тим. Колегата му Стефан Ристовски също се включи в кампанията. "Излизаме за победа, с която да си върнем трибуните", надъха се играчът на "Риека".

Финансови претенции оставят мача без ефир

Родните запалянковци са изправени пред угрозата да останат на сухо и да няма къде да гледат проверката между Македония и България, информира "Спортал". Солените финансови претенции на домакините са причината за неприятната ситуация. Именно това е отказало БНТ още в началото на наддаването. От bTV не са се отказали и преговорите с македонците продължават, а надеждите за положителен развой остават. Двата тима ще мерят сили от 20,00 ч.

Чака ни тежък мач, уплашиха се

в Македония за днешния приятелски мач с България. Медиите в страната засипват с хвалби националите ни и ги обявиха за изключително класен тим. "Компактен и чевръст, съставът е изпълнен с играчи от най-класните първенства в Европа. В комбинация с най-добрите футболисти от местното първенство, България се превръща в истинско предизвикателство за нашите национали", анализират от "tocka.com.mk". "Този тим напомня на легендарния състав със Стоичков и Пенев, а резултатите в последно време го доказват", завършват от изданието. "Португалия имаше 10 шанса за гол, а България само един, но в крайна сметка стигна до успеха. Това показва, че всичко е възможно", заяви философски защитникът на комшиите Ванче Шишков по повод очакванията си за проверката.

Авер на Чочев отпадна за мача

между Македония и България. Националът на съседите Александър Трайковски ще бъде единствената промяна в титулярния състав на селекцията на Игор Ангеловски. Местните медии обявиха, че играчът вече се е върнал в клубния си тим "Палермо", където е съотборник с Ивайло Чочев. Новината за отсъствието на Трайковски е добра за Петев и компания. Именно той заби второто попадение в нашата врата преди две години и половина, когато бяхме сразени с 2:0 в проверка.

Спираме черната серия срещу България

отсече македонският национал Иван Тричковски. "Резултатът с Португалия им дава голяма самоувереност, но това не трябва да ни интересува. Важното е да изпълним задачите на селекционера. Нямаме победа от два мача и ще дадем всичко, за да постигнем успех днес. Надявам се да имаме късмет при завършването на положенията", призна крилото на АЕК (Ларнака).

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе