Извънредни новини

"Левски" и "Удинезе" спазариха Вутов

София. "Левски" ще се раздели до часове с един от най-големите си таланти, стана ясно след срещата между Тодор Батков и четирима представители на Националния клуб на привържениците. Антонио Вутов не издържа на офанзивата от страна на "Удинезе" и помоли "сините" за трансфер. Клубът се съобрази с желанието му и постигна договорка с италианците за цената му. Остава само "черно-белите" от Удине да върнат подписано споразумение между двата тима. "Удинезе" още през лятото пробва да открадне Антонио и предизвика драма на "Герена". Тогава обаче вицешампионите успяха да накарат младока да размисли.

"Той изяви желание, че иска да продължи да се развива и ние се съобразихме с него", обявиха от "Левски". Интерес към Антонио проявяваха и още няколко чужди отбора, но от "Удинезе" се оказаха най-настоятелни.
Тодор Батков пък прие и друго желание.

Собственикът на "Левски" изпълни искането на феновете и обяви, че прекратява преговорите с "Лудогорец" за Гари Родригес. Нападателят обаче остава в трансферната листа. "Сините" ще му търсят друг купувач в чужбина. В момента сериозен интерес към него проявява мениджърска агенция, която е поискала да откупи правата му и да му търси друг отбор. Феновете обявиха, че са доволни от това развитие. "Не можем да забраним на г-н Батков да продаде Гари Родригес, но не и в пряк конкурент за титлата. Смятам, че това не е редно", обявиха от агитката след срещата с Тодор Батков.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе