Извънредни новини

"Левски" взе своето от Черноморец на "Герена"

София. Левски" се доближи на точка от тройката, след като пожали "Черноморец" 2:0. "Сините" записаха лежерно първо полувреме, но след почивката не простиха чрез Ларсен Туре и Макриев. "Не мога да кажа, че съм доволен изцяло, но има прогрес", отсече собственикът на клуба Тодор Батков, "С победата в Разград възкръснахме като птицата Феникс".

Адвокатът призна, че строежът на сектор "А "в момента не върви както трябва по финансови причини. В края на годината пък приключва спонсорският договор с "ВТБ Кепитъл". "В момента имаме пари да плащаме за играчите и на служителите. Не сме ЦСКА, всичко се дава в срок", уточни Батков, "Появиха се доста слухове и те идват от хора, които са се хранили от моята ръка от дълги години". До месец ще се търси решение за проблема със стадиона, поясни адвокатът и отказа да коментира темата "Газпром". Собственикът на "Левски" обаче не скри, че на хоризонта няма друг спонсор с възможностите на руския гигант.

"Дайте да ги видим тези фирми, защото аз не ги виждам. Българските клубове са принудени да се издържат от джоба на собствениците си или от мизерните постъпления, които идват от телевизионни права, продадени билети, играчи и уредени мачове", каза Батков.

Той разкри защо Тони Здравков остава треньор на "сините": "Още при назначаването му казах, че ако спечели 23 от 33 възможни точки, запазва поста". Сухия взе 21, но има мач с "Нефтохимик".

"Дано завършим една не особено добра година с две победи, особено важен е мачът с ЦСКА. Дай Боже сега да имаме късмет", обобщи Батков, припомняйки малшанса от финала на предишния сезон.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе