Извънредни новини

Левски дава старт на селекцията

Левски дава старт на селекцията

"Левски" ще даде начало на зимната си селекция през тази седмица. Спортният директор на "сините" Георги Иванов заминава днес за чужбина. Той ще започне разговори с набелязани от лидерите в "А" група футболисти. Освен това ще се убеди в качествата на други, които са били препоръчани на него и останалите ръководни фактори на "Герена" по време на контролите, които ще играят с националните си отбори. Както е известно в "Левски" ще търсят попълнения във всички линии. Особено в защита и атака. "Сините" също така се надяват за задържат Живко Миланов и Владимир Гаджев, чийто договори изтичат през зимата.

Гаджев пък започна извънредни тренировки. Той се поти заедно с юношите, докато останалите са в почивка. Халфът е възстановен от травмата, която го извади от последните мачове. Сега Гаджев се бори да влезе по-бързо във форма. На "Георги Аспарухов" се стягат за почерпка. Роман Прохазка трябва да се отчете пред съотборниците си за сватбата, която вдигна в родната Словакия през уикенда. Халфът се възползва от наказанието, което му бе наложено за натрупани картони и се венча за приятелката си Михаела. Събитието събра около 120 гости, който лудяха до зори. "Дори да не бях наказан - пак щях да вдигна сватба. "Левски" ми го бяха разрешили", заяви Роман.

Одрусаха "сини" и "бели" с по 3300 лв.

БФС одруса здраво столичните "Левски" и "Славия" след 15-я кръг в "А" група. "Сини" и "бели" ще трябва да се бръкнат с по 3300 лева заради феновете си. Наказанията идват от хвърлени предмети по пистата, запалени бомби и факли. И докато "Левски" би 1:0 "Локо" на "Герена" и остана първи, то "белите" претърпяха най-тежкото си поражение от началото на сезона - 0:4 от "Литекс". Пред "Стандарт" босът Венци Стефанов коментира по-много интересен начин двубоя. "Както казва гуруто на българската мисъл Кубрат Пулев - Продължаваме напред. За съжаление се случи този резултат, но аз смятам, че не играхме толкова зле. Може би промените в състава се отразиха. Срещу "Лудогорец" се надявам да изглеждаме различно", добави Стефанов

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе