Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Криминално

Лекар се самоуби с изстрел с пушка в сърцето

Лекар се самоуби с изстрел с пушка в сърцето

61-годишен мъж се е застрелял с ловна пушка, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Бургас. Самоубилият се със законно притежавана ловна пушка е д-р Галин Белев – управител на Мeдицински център III в жк "Меден рудник".

Днес около 12.36 часа в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение за инцидент в жилищен дом, разположен на ул. „Алеко Богориди", при който 61-годишният бургазлия Г.Б. се самопрострелял в областта на сърцето със законно притежавана ловна пушка.

Според близките му приятели наскоро д-р Белев, който е невролог по специалност, претърпял операция на прешлените на врата вследствие на пътен инцидент. Това станало през декември, но след интервенцията лекарят продължавал да се оплаква от силни болки и изказвал притеснения, че се налага втори път да се оперира. Вчера вечерта съседите от първия етаж видели семейство Ани и Галин Белеви да се прибират с 10-годишното им момченце след разходка, пише регионалният сайт Флагман. По първоначални данни мъжът в последно време имал здравословни проблеми.

Към момента се извършва оглед от следствено-оперативна група, като се разпитват и свидетели на инцидента. Тялото на Г.Б. ще бъде откарано за аутопсия в „Съдебна медицина" към УМБАЛ – Бургас.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе