Извънредни новини
Намирате се в: Силистра / Новини / Спорт

Кобрата подготвя гала във Враца

Кобрата подготвя гала във Враца

Враца. Кубрат Пулев подготвя боксова гала във Враца. Шоуто обаче ще бъде без негово участие. В случай, че получи зелена светлина от международната федерация да се бие в рейтингов мач у нас, Кобрата ще го организира в "Арена Армеец". Отговорът на световната централа се чака до края на седмицата. "Във Враца има човек, който милее за спорта и иска да помага. Със сигурност галата ще е много сериозна, с класни състезатели.

Ще участва и Коко Тайсъна, който ще излезе за последния си мач на ринга", подхрани любопитството на журналистите Пулев. Спортист номер 1 на България ще покани като ВИП гости позабравени наши именити боксьори. Покана ще получи и спортният министър Мариана Георгиева, въпреки че той се съмнява ведомството да му окаже финансова помощ при организиране на мача. За 5 октомври Кобрата планира да гледа на живо двубоя на Владимир Кличко с Александър Поветкин в Москва. В руската столица ще го придружи приятелката му Андреа и посланикът на Казахстан в София. "Той познава в детайли българската история и за пореден път ми доказа, че чужденците оценяват много повече онова, което имаме", сподели Кубрат.

По повод влизането на брат му Тервел във "ВИП Брадър" заяви: "Отишъл е за победа, но няма да му бъде лесно, защото в Къщата е по-различно от бокса. Тево не е интригант, а много истински човек. Е, ако се наложи, и аз ще вляза за половин час да оправя нещата".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе