Извънредни новини

Долу ръцете, зове легенда на Италия

Долу ръцете, зове легенда на Италия

Долу ръцете от Италия, призова легендата Алекс дел Пиеро. Според него отборът не трябва да бъде подлаган на излишен натиск. "Направихме добро впечатление в първия мач. Играта беше наистина добра", заяви той, цитиран от "Футбол Италия". "Все още обаче е твърде рано да кажем, дали Италия ще стигне до финалната четворка. Моята надежда е, че родината ми ще играе на финал, но в момента не трябва да оказваме толкова голям натиск върху отбора на Прандели. Те трябва да са спокойни, за да работят здраво", обясни Алекс. "Това световно първенство изглежда доста добро до момента. Паднаха много голове, а освен това почти всички фаворити започнаха добре, което е добра поличба. Прандели няма нужда от моите съвети, досега той винаги се справя добре. Пирло, Буфон и Индзаги, които станаха световни шампиони през 2006 година, са емблемите на настоящия национален отбор", завърши Дел Пиеро.

Защитникът Андреа Бардзали пропусна тренировката два дни преди срещата с Коста Рика. Футболистът на "Ювентус" не е участвал в заниманието като предпазна мярка. Джанлуиджи Буфон, Даниеле де Роси и защитникът Матиа дe Шильо тренираха наравно със съотборниците си, след като пропускаха няколко тренировки поради различни контузии.
"Трябва да се страхуваме от тях. Няма как да не се страхуваш от отбор, който изненада с победата си над Уругвай. Абсолютно никой не е очаквал, че може да победят такъв силен отбор", коментира Даниеле де Роси.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе