Извънредни новини

Ботев взе своето от Черно море в Пловдив

Ботев взе своето от Черно море в Пловдив

Пловдив. "Ботев" удари 2:0 "Черно море" в изключително нервен двубой под тепетата. Началото не предвещаваше коридата, която си спретнаха двата тима. Агресията между играчите и по трибуните бе отключена от разменени реплики между капитана на "Ботев" Веско Минев и резервната скамейка на варненци.

На полувремето Галчев и Ромарио се сдърпаха с резервния страж на варненци Емил Михайлов и това окончателно взриви атмосферата. През втората част реферът Ристосков не даде чиста дузпа за "Черно море", а после се реваншира със спорна такава. Райков обаче я пропусна. В този момент на централната трибуна стана страшно. Няколко човека от делегацията на гостите заляха с обиди журналист от пловдивски сайт. Ложата настръхна срещу бабаитите от Варна и се наложи 30 полицаи да се намесват.

На терена също бе горещо. Изнервеният треньор на гостите Георги Иванов подразни публиката с неприлични жестове. Те не му останаха длъжни и Гонзо бе уцелен с две бутилки от минерална вода. Канонадата от всевъзможни предмети към скамейката на гостите не спря до края.

След двубоя в Гонзо все пак намери сили да се извини за провокациите, които отправи към феновете на "Ботев". Той притисна дясната си ръка до своето сърце и разкаяно наведе глава. Георги е кадър на кръвния враг "Локо", но пък баща му Александър е сред големите играчи в историята на "канарите".

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе