Извънредни новини

Барбара Берлускони краде от "Скуадрата"

Барбара Берлускони краде от

Милано. Барбара Берлускони хвърли бомбата на Ботуша. Шефката на "Милан" заяви, че ще преговаря със селекционера на Италия Чезаре Прандели да поеме "росонерите".

Ден след земетресенията на "Сан Сиро", в които стана ясно, че дясната ръка на Силвио Берлускони Адриано Галиани почти сигурно ще бъде уволнен, първата дама в клуба веднага взе нещата в свои ръце. "Искам да имаме нов "Милан". Ние вече се преродихме миналото лято, сега трябва да пораснем. Виждам за треньор Кларънс Зеедорф. Но това за момента не е много вероятно да стане. План "Б" е Чезаре Прандели", разкри Барбара. Както е известно Чезаре ще напусне поста си като селекционер на Италия след Мондиала догодина. Барбара обаче не уточни за кога ще преговаря с Прандели, ако се реши на този вариант. Според медиите на Апенините третият вариант за треньор на "росонерите" е легендата на клуба Филипо Индзаги.

"Казах вече, че Паоло Малдини ще работи при нас. Същото се отнася и за Мишел Ува, който ще отговаря за финансовите въпроси. Искам да привлечем и Клаудио Фенучи, който в момента е шеф в "Рома". Или поне така виждам нещата аз за новия отбор", обяви още Барбара. "Вярвам, че въпреки проблемите можем да не си тръгнем като загубили от "Барселона". В момента те са много по-силни от нас, но и ние имаме своите предимства", добави още шефката.

В лагера на каталунците Лео Меси получи "допинг" преди мача. Аржентинецът пусна снимка с майка си. Двамата седят на маса, а на нея е сложена гозба, сготвена от Селия Мария, която по професия е чистачка.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе