Извънредни новини

Авер на Стенли зачеркна Бербо

Авер на Стенли зачеркна Бербо

Лондон. Бившият съотборник на Стилиян Петров Нийл Ленън сложи край на възможността Димитър Бербатов да си уреди пенсионен бонус в "Селтик". Мениджърът на гранда от Глазгоу обяви, че не му трябват футболисти като българина. Ленън не искал да се повторят гафовете с Роби Кийн, Крейг Белъми и Фреди Люнгберг. Появата им на "Паркхед" бе краткотрайна и разочароваща. Затова Ленън се обяви против решението на шефовете да му докарат Бербатов от "Фулъм". Слуховете, че Митко ще се раздели с "котиджърс", се увеличиха, след като той пропусна гостуването на "Хъл". Никой на Острова и в Европа не вярва на версията - болки в слабините. "Не ми трябват футболисти, които могат да си отидат утре", категоричен е Ленън за Бербатов.

Медиите в Турция пък тръбят, че на шефовете на "Трабзон" е на път да им писне от колегите им във "Фулъм". Причината за това е, че лондончани не искат да отстъпят и държат висока цена за Бербатов. Комшиите ще направят последен опит да я смъкнат, но ако това не се случи, ще се откажат от Митко. Вместо това се се насочили към Макси Лопес, Флоран Малуда и Жозе Босингва. От "Трабзон" вече били започнали разговори с личните им агенти и опипвали почвата дали клиентите им са съгласни да дойдат край Черно море.

Един от отборите, които искат Бербатов - "Арсенал", ще посрещне новата 2014 година на върха в класирането във Висшата лига. "Топчиите" биха 1:0 "Нюкасъл" на негостоприемния "Сейнт Джеймсис Парк" с гол на Оливие Жиру (65). "Арсенал" събра 42 т., една повече от втория "Манчестър С". Други резултати от Англия: "Кардиф" - "Съндърланд" 2:2, "Евертън" - "Саутхемптън" 2:1.

Добавете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

*

*

Скролване до горе